SEB Enskilda korraldab ümber aktsiaturgude üksuse Baltikumis

03. märts 2009, 12:26

Põhja- ja Baltimaade juhtiv
investeerimispank SEB Enskilda teatas, et reorganiseerib erakordselt keeruliste
turutingimuste tõttu oma aktsiaturgude üksuse tegevuse Balti riikides.

Baltikumi aktsiaturgude üksuses jätkab SEB Enskilda tegevust Riho Talumaa juhtimisel limiteeritud mahus, keskendudes kauplemisteenuse pakkumisele. Üksuse ülejäänud ülesanded jaotuvad grupi teiste osade vahel. SEB Enskilda ettevõtete rahanduse üksuses Balti riikides muudatusi ei kaasne.

"Oleme väga rahul oma investeerimispangandusüksuse senise tegevusega Baltikumis. Meeskonna töö tulemusena saavutasime turul lühikese ajaga juhtiva positsiooni nii ettevõtete rahanduses kui ka aktsiaturgudel. Me ei ole aga immuunsed ülemaailmse finantsturgude ebastabiilsuse suhtes, mistõttu oleme sunnitud oma aktsiaturgude üksuse Baltikumis ümber korraldama ning jätma hüvasti selle juhtide, Sten Sumbergi ja Ivars Bergmanisega. Oleme siiralt tänulikud neile nende panuse eest," ütles SEB Enskilda ettevõtete rahanduse globaalne juht John Abrahamson.

"Hindame SEB Enskildas saadud kogemusi igati positiivseks. Kuigi kahetsusväärselt ei sattunud meie koostöö parematele aegadele turul, oleme jätkuvalt veendunud, et tegemist on silmapaistva investeerimispangaga ning soovime neile kõike head edaspidiseks," kommenteeris Sten Sumberg.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. May 2009, 15:18
Otsi:

Ava täpsem otsing