Samlik: vaja lende Amsterdami, Frankfurti, Berliini, Londonisse ja Riiga

03. märts 2009, 15:55

Tallinnast on vaja lennuliine Amsterdami,
Frankfurti, Berliini ja Riiga. Londoni-lennud peaks toimuma iga
päev, vastas Estraveli juht Anne Samlik tänasele Äripäeva päevaküsimusele,
kuhu peaks Tallinnast lennata saama.

Tema sõnul on Riia-suund tähtis, sest lühikesteks ärireisideks on vaja soodsamat hinda ja paremat teenindust kui airBalticu poolt pakutav. "Berliin – Euroopa üks odavaimate hotellihindadega suurlinn ja sobib nii sihtkohaks kui jätkuühendusteks," lisas Samlik veel ühe sihtkoha.

Estraveli juhi kinnitusel on lende Tallinnast Amsterdam vaja just eelkõige sealsete edasilennuvõimaluste pärast, samal põhjusel peaks olema otselennud ka Frankfurti. Kui Estonian Air lendaks Londonisse normaalse graafikuga, võiks seegi linn olla Samliku sõnul huvipakkuv nii jätkuühenduste poolest kui lihtsalt sihtkohana.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2009, 16:13
Otsi:

Ava täpsem otsing