Seaduseelnõu

ÄP 05. märts 2009, 00:00

    Väärtpaberitulu maksustamine
  • Redgate Capitali partner Veikko Maripuu: ametnikel on meelest läinud, et muudatuse eesmärk oli füüsiliste isikute väärtpaberitulu maksustamisel kohelda sarnaselt juriidiliste isikute väärtpaberiinvesteeringutest saadud kasuga.
  • Investorite liidu juhatuse liige Heldur Meerits: eelnõu on samm edasi praegusest seadusest, ent liialt keeruline, samas ajal, mil investorid kannavad hiidkahju ja riigieelarve ei saa eraisikute investeeringuilt pea mingit maksutulu, on õige aeg muuta seadust.
  • Trigon Capitali portfellidehalduse osakonna juhataja Ege Metsandi: seatakse põhjendamatuid piiranguid, nt läheksid tulumaksusoodustuse alla vaid need võlakirjad, millega kaubeldakse reguleeritud väärtpaberiturul, ent kaubeldakse ka börsil noteerimata võlakirjadega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:58
Otsi:

Ava täpsem otsing