Kohus pani rooli tikkunud joodiku 10 päevaks vangi

05. märts 2009, 14:15

Harju maakohus karistas 3. märtsil
lubadeta ja purjuspäi autoroolist tabatud 28aastast Aleksandrit 10päevase
arestiga, teatas politsei.

Teisipäeval kella 15.35 ajal teatati politseile Kuusalu vallas Narva maanteel sõitvast mustast Volkswagen Passatist, mis ületas kiirust ja tekitas avariiohtlikke olukordi. Politsei pidas Kodasoo lähedal kinni sõidukit juhtinud 28aastase Aleksandri, kel puudus vastava kategooria juhtimisõigus, autokindlustus ning mehel tuvastati kerge alkoholijoove.

Politsei alustas väärteomenetlust ning juba järgmisel päeval karistas Harju maakohus joobes peaga sõidukit juhtinud meest 10päevase arestiga.

„Alkoholijoobes ja ilma lubadeta juhtimine on äärmiselt ohtlik ja täiesti vastutustundetu tegu,“ kommenteeris Põhja prefektuuri liiklusjärelvalve talituse juht komissar Elari Kasemets. „Joobes juhtide tabamine on endiselt politsei üks prioriteete ning selliste isikute suhtes jätkatakse ka edaspidi otsustavalt karmi suhtumist,“ lisas Kasemets.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2009, 15:23
Otsi:

Ava täpsem otsing