Pihl viskas võimuga susserdavale Savisaarele kinda

07. märts 2009, 19:46

Sotside juhiks tõusnud Jüri Pihl ütles oma
kõnes erakonnakaaslastele, et sotsiaaldemokraadid tahavad linnavõimuga
susserdavat Keskerakonda troonilt tõugata.

"Pealinnas esitame väljakutse Keskerakonnale. Võitlus Tallinnas ei ole tavapärane kommunaalpoliitiline konkurents. See ei ole ka Pihli ja Savisaare isiklik võitlus, vaid põhimõtteline vastasseis demokraatia käsitluse, aususe ja erinevate valitsemisstiilide vahel," rääkis Pihl. "Need on väärtused, mille osas me ei tee kompromisse. See on võitlus selle nimel, et tõestada - Tallinna saab ja peab valitsema ausalt. Meie eesmärk on, ei vähem ega rohkem, kui põhimõtteline muutus Tallinna juhtimises."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. March 2009, 20:32
Otsi:

Ava täpsem otsing