BÖRS: Venemaal korralik börsiralli

10. märts 2009, 13:17

Pärast eilset puhkepäeva toimub Venemaa
aktsiaturgudel korralik hinnaralli. RTS indeks oli lõunaks kerkinud 5,3
portsenti 606,92 punktini.

Aktsiate hinnaralli peamootoriks on ootus, et Naftat Eksportivate Riikide Organisatsioon (OPEC) jätkab tootmise vähendamist, mis toob endaga kaasa nafta hinna tõusu. Riigi kahe suurema naftatootja, Rosnefti ja Lukoili aktsiate hinnad kerkisid üle viie protsendi.

USA pangandussektori hinnaralli eile õhtul andis hoogu ka Venemaa pangandussektorile. Venemaa suuruselt teise panga, VTB aktsia hind hüppas üle kümne protsendi, Sberbanki aktsia hind kallines 5,6 protsenti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. March 2009, 13:17
Otsi:

Ava täpsem otsing