Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Võlgades Arens-Mööbli omanik müüb Porschet

19. märts 2009, 10:57

AS Arens-Mööbli üks omanikest Jaan Arens
müüb auto24.ee-s legendaarset Saksa maanteemürsku Porsche 911 Turbot.
Mööblifirma on samal ajal kimpus 2,3-miljonilise võlaga.

3.6-liitrise, 353 kW-se mootoriga kupee on neliveoline automaatkastiga "sakslane", mis kuulutuse järgi maksab 1,38 miljonit krooni.

2006. aastal Eestis registrisse kantud Porsche läbisõit on väga väike - hooldusraamatu järgi vaid 22 000 km. Passi järgi on küll auto keskmine kütusekulu ligi 16 l/100 km-le, kuid see-eest kiirendab masin 100 km/h vaid 3,5 sekundiga..

Arensi uut omanikku ootaval Porschel on kuus turvapatja, signalisatsioon, immobilisaator, külglibisemise vastane seade, stabiilsuskontroll, pidurdusjõukontroll, veojõukontroll, automaatne kliimaseade, püsikiirusehoidja, toonitud klaasid, naturaalne pruun nahkpolster, sportistmed, elektriliselt reguleeritavad istmed (mäludega), istmesoojendused, nahkkattega rool, multifunktsionaalne rool, reguleeritav roolisammas (mäluga), nahkkattega käigukanginupp, nahkkattega käsipidurikang, käetugi ees (laekaga) ja tumedast puidust iluliistud.

Antud Porsches on hoolitsetud ka selle eest, et sohvril sõidu ajal igav ei hakkaks. Masinas on hinnaline Bose helivõimendi, subwoofer, 6 CD - ja MP3-mängija, navigatsiooniseade (kaardiga), kompuuter, telefonimoodul nn käed vabad süsteemiga. Autol on ka tagaspoiler, esispoiler, sportvedrustus ja sportsummuti.

Kas Porschet just sellepärast müüakse, kuid tänase päeva seisuga on AS Arens-Mööblil Maksu-ja Tolliameti ees ligikaudu 2,3-miljoniline võlg, mis on ajatamata ja vaidlustamata. Maksu- ja Tolliameti andmetel on ettevõtte maksusummadelt arvutatud intressi lisaks 75 567 krooni.

Äripäeval pole seni õnnestunud Jaan Arensilt firma seisu kohta kommentaari saada.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. March 2009, 16:03
Otsi:

Ava täpsem otsing