Keskpartei kahtlustab Eesti Ehitust kartellis

Kadri Paas 23. märts 2009, 00:00

"19. veebruari Äripäeva veergudel tõstatus järjekordselt küsimus kartellikokkulepetest. Loomulikult on initsiatiiv leidnud kohe ka vastaseid ettevõtjate hulgas. Kaubanduskoja juht Toomas Luman peab riigi kartellidevastast tegevust majanduskriisi tingimustes mõttetuks. E-Piima juhataja Jaanus Murakas leiab, et hindade kujundamisel ei oma kartellilepped Eestis mingit olulist mõju. Allakirjutanud on ka veendumusel, et kartellikokkulepete vastane võitlus ei ole olnud siiani piisavalt tõhus ja on toimunud kaootiliselt," seisis keskerakondlaste arupärimises.

Riigikogulased küsivad minister Partsilt, kas ta on rahul praeguse võitlusega kartellide vastu. Kas Parts üldse peab kartellikokkuleppeid Eestis probleemiks?

Lõppeks pärivad keskparteilased, kas Parts usub nn leebusprogrammi või peab seda vaid ühekordseks, kasutuks kampaaniaks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:00
Otsi:

Ava täpsem otsing