Jõhvi ja Kohtla-Järve säästavad tänavavalgustuselt sadu tuhandeid

23. märts 2009, 09:08

Jõhvi ja Kohtla-Järve ametnikud kinnitavad,
et pimedal ajal ei kavatseta tänavavalgustust täielikult välja lülitada, vaid
kustutatakse osa laternaid ning esialgu ainult peatänavatel.

Kohtla-Järve tänavavalgustusliine teenindava firma Elektro-Sistem juhi Aleksandr Volodtšenkovi sõnul jääb Järveküla teel, Kalevi, Olevi, Sinivoore, Outokumpu tänaval, Estonia puiesteel, Sõpruse ja Altserva tänaval ning Ahtme maanteel põlevaid tänavavalgusteid poole vähemaks, see tähendab, et iga teine lülitatakse välja, kirjutab Põhjarannik.


Jõhvis lülitatakse Narva maanteel, Jaama ja Rakvere tänaval ning Tartu maanteel välja iga kolmas tänavalatern, viaduktil on kavas valgustus alles jätta ainult ühele poole.

Kohtla-Järve aselinnapea Jüri Kollo ütles, et linn loodab säästa tänavavalgustuse vähendamisega aastas vajaminevast 2 600 000 kroonist pool miljonit. Jõhvi vallal on plaanis säästa rohkem kui 250 000 krooni tänavu valgustusele kuluvast 1 300 000 kroonist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. March 2009, 09:08
Otsi:

Ava täpsem otsing