Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Justiitsminister Lang kritiseeris Toomas Lumanit

23. märts 2009, 18:41

Justiitsminister Rein Lang ütles täna
riigikogus nn leebusprogrammi puudutavale arupärimisele vastates,
et suurettevõtja ja Reformierakonna suursponsori Toomas Lumaniga ta
nõustuda ei saa. Luman nimelt peab kogu kartellikuritegevuse vastast
võitlust Eesti oludes pseudoprobleemiks.

"Härra Lumani kaks peamist leebusprogrammivastast argumenti on esiteks see, et Eesti turg on liiga väike, et kartellid üldse saaksid tekkida, ja teiseks, et hakatakse massiliselt esitama valekaebusi ning üksteisele nii-öelda ära tegema. Kumbagi esitatud väidet ma õigeks ei pea. Väike siseturg ei ole mingi argument ning küsimus on eelkõige väärtushinnangutes, kas keegi üritab ebaausaid kokkuleppeid sõlmida või mitte, ja seda üritatakse kindlasti teha ka väikesel turul. Kui eetilisi väärtusi jääb vajaka, siis tuleb ebaausatele kokkulepetele läheneda teistmoodi, ja selleks see leebusprogramm ellu ongi kutsutud," ütles justiitsminister.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. March 2009, 21:46
Otsi:

Ava täpsem otsing