Kuhu valdkonna messile tänavu kavatsete minna?

ÄP 25. märts 2009, 00:00

Laadur ei plaani 2009. aastal osaleda stendiga ühelgi messil, kuna sellest saadav tulu on oluliselt väiksem kui messi kulud.

Eestis ei ole erialastel messidel ka enam suurt mõtet - kõik tunnevad kõiki. Ehk on veel mingi väärtus eraisikutele suunatud messidel, kuna külastajad saavad sealt tavaliselt mingeid asju või vähemalt värvilist pabereid tasuta.

Külastada on plaanis lähtuvalt meie erinevatest tegevusaladest järgmiseid messe: Eesti Ehitab - lihtsalt, et teada, kes seal täna veel väljas on; Transport & Logistics Helsingis - sama eesmärk Soome turu kohta - kes veel üritavad messi kaudu midagi saavutada; Intermat 2009, Pariisis (ehitusmasinad) - messi külastus vajalik eri tootjate esindajatega kohtumiseks, et vaadata üle edaspidised tegevusplaanid, messil on suurem hulk eri maade inimesi samas kohas, saab lühikese aja jooksul kohtuda suurema hulga mitmesuguste inimestega.

2009. aasta teise poole messide kohta praegu otsused puuduvad, kuna ei ole ka teada, kui paljud neist üldse toimuvad.

Oleme planeerinud osaleda Logistikaseminaril märtsis ja Aasta Logistikakonverentsil novembris, et tutvustada ettevõtte logistikavaldkonna uusi ja juba sissetöötatud hinnapaindlike teenuseid. Samuti kohtutakse seminaride ja konverentside raames koostööpartneritega.

Sel aastal Euroopas toimuvaist pean olulisemateks nelja messi: Transrussia 2009 Moskvas; Soome Transpordi- ja Logistikamess 2009 Helsingis; Müncheni Transpordi- ja Logistikamess 2009 Münchenis; Intermodal 2009 Valencias.

Neil tasub osaleda ja neid külastada, kuna ekspositsioonid on huvipakkuvad ja teemad Eesti ettevõtteile aktuaalsed ning perspektiivikad. Nende messide korraldus on kõrgetasemeline ning külastatavus suur.

RRK kaalub tõsiselt (ühis)ekspositsioone Hiinas ja Kagu-Aasias toimuvatel valdkonnaüritustel. Kas me teeme seda 2009. aastal või hiljem, sõltub arengutest Eestis. Euroopa sees tänavu suuri missioone ei korralda. Olukorda arvestades tegeleme kommunikatsiooniga mõistlikul tasemel. Kohalikel Eesti üritustel on RRK alati olemas: osaleme nii messidel, konverentsidel kui ka väiksemates valdkonnatöörühmades.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:54
Otsi:

Ava täpsem otsing