Ansip loodab Reformierakonnale toekat valimisvõitu

29. märts 2009, 14:07

Täna Reformierakonna Üldkogul kõnelenud
erakonna esimehe, peaminister Andrus Ansipi sõnul on ta veendunud
Reformierakonna ülekaalukas edus nii Euroopa Parlamendi kui kohalikel
valimistel.

„Kahtlemata on nende europarlamendi valimiste kõige tugevam kandidaatide nimekiri just Reformierakonnal. See on tugev kooslus oma ala silmapaistvatest asjatundjatest, kes juba täna on Euroopa tasemel tegijad. Just sääraseid teadmisi ja kogemusi on vaja Eesti huvide kaitsmisel Strasbourgis ja Brüsselis,“ kiitis Ansip.

Reformierakonna kandidaadid Euroopa Parlamendi valimistel on: Riigikogu aseesimees Kristiina Ojuland, välisminister Urmas Paet, kultuuriminister Laine Jänes, justiitsminister Rein Lang, Riigikogu liikmed Igor Gräzin, Raivo Järvi, Mati Raidma, Silver Meikar, Hannes Astok ja Tõnis Kõiv, ettevõtja Kalev Kallemets ning Kuressaare linnapea Urve Tiidus.

Erakonna sisevalimiste tulemusena kinnitati täna Reformierakonna esikandidaadiks Euroopa Parlamendi valimistel Riigikogu aseesimehe Kristiina Ojulandi.

„Sama asjatundlik, ettepoole vaatav ja realistlik, kui on meie kandidaatide nimekiri, on ka Reformierakonna europarlamendi valimisplatvorm,“ ütles Ansip.

Reformierakonna Euroopa Parlamendi valimiste platvorm keskendub Eesti majanduskasvu taastamisele ja julgeoleku tagamisele, vahendas erakonna pressitalitus.

„Kaalukat rolli selle aasta valimistulemuste kujunemisel omavad sündmused Riigikogus ja valitsuses. Päris kindlasti ei vaja Eesti riik niigi turbulentses keskkonnas poliitilist kriisi, mis vähendaks Eesti riigi usaldusväärsust ja stabiilsust nii siin kui sealpool riigipiiri. Pigem on majandusraskused koalitsioonipartnereid ühendanud,“ lausus Ansip.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. March 2009, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing