ÄP 5 aastat tagasi: Vaidlus euro pärast puhkes uuesti

ÄP 30. märts 2009, 00:00

Artiklis "Kroonilt eurole saab minna ainult rahva tahtel" (17.03) hoiatas professor Janno Reiljan, et euro toob hinnatõusu, teeb välisinvestoreile kasumi väljaveo Eestist lihtsaks ja süvendab kaubandusdefitsiiti. Riigikogu reformierakondlasest liige Jürgen Ligi lükkab oma artiklis "Kroonilt eurole üleminekuks oleme juba oma sõna andnud" (30.03) Reiljani väited ümber ja rõhutab: "Oluline on, et Eesti käituks arusaadavalt ja järjekindlalt, et mingi valimiskampaania ei sünnitaks irratsionaalseid kannapöördeid."

Hetkeseis: Euro kütab kirgi seni, kuni ta lõpuks käibel on. Nüüd on kõne all peamiselt see, millal see hetk saabub.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:01
Otsi:

Ava täpsem otsing