Asekantsler loobub lisaraha teenimisest

31. märts 2009, 07:59

Sotsiaalministeeriumi asekantsler Egle
Käärats, kes tööajast uue töölepinguseaduse selgitamisega lisaraha teenis,
kinnitab, et korraldas koolitusi ülemuselt luba küsimata, ning lubab sellised
pakkumised tagasi lükata.

Läinud reedel tõdes sotsiaalminister Hanno Pevkur, et kuigi ta pole jõudnud Kääratsilt nõutud seletuskirjaga veel põhjalikult tutvuda, kinnitas Käärats talle, et oli koolitustööks küsinud luba otseselt ülemuselt, kirjutas Postimees. Seega ei näinud Pevkur ka põhjust asekantslerit karistada.

Hämmastusega luges ministri väidet eilsest Postimehest puuetega inimeste toetustega seotud skandaali tõttu ametist vabastatud endine ministeeriumi kantsler Riho Tapfer. "Kinnitan, et need sõnad on valed, ja palun nende ümberlükkamist," nõudis Tapfer.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. March 2009, 07:59
Otsi:

Ava täpsem otsing