Pühapäeval lüüakse ilmarekord, sooja kuni 11 kraadi

31. märts 2009, 13:26

Pühapäeval, 5. aprillil lüüakse Eesti
selle aasta soojarekord, sest termomeeter peaks tõusma 11
soojakraadini.

Juba täna jäävad päevased õhutemperatuurid üle nulli. Kuigi kolmapäev ja neljapäev on endiselt veidi jahedamapoolsed, saame kõik veeta mõnusalt sooja nädalalõpu, teatas ilm24.ee. Nii tõuseb reedel, 3. aprillil temperatuur üheksa soojakraadini.

Ka järgmine töönädal tuleb soe, õhutemperatuurid jäävad vahemikku 5-8 soojakraadi. Nädalaõpp rõõmustab taas kord veelgi soojemate temperatuuridega. Praeguse ennustuse kohaselt kerkib temperatuur laupäeval, 11. aprillil lausa 14 soojakraadini. Sellele järgnev nädal tõotab samuti tulla mõnusalt soe, temperatuurid jäävad +5 ja +10 kraadi vahele.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. March 2009, 13:53
Otsi:

Ava täpsem otsing