Lennufirma SAS uueks nimeks saab SOS

01. aprill 2009, 13:13

Lennufirma SAS uueks nimeks saab SOS,
kuna see vastab paremini lennukompanii majandusseisule ning maailma lennunduse
tulevikuväljavaadetele.

Skandinaavia juhtiva lennufirma presidendi Mats Janssoni sõnul arutati nime muutmist ettevõtte sees pikalt. Kaalukeeleks sai tema sõnul SASi hiljutine loobumine osalusest Läti airBalticus ning Eesti tütarfirma Estonian Air raskustesse sattumine. "Sellises olukorras on enam kui mõistetav, et meie nimi on SASi asemel SOS," kinnitas ta.

Nimemuutuse avalikustamine oli algselt plaanitud 12. aprillile, märkimaks Juri Gagarini esimest kosmoselendu. "Kui aga vaatasin hommikul oma iPhone'i kalendrisse ja nägin kuupäeva 1. aprill, otsustasin uudise täna avalikuks teha," märkis Jansson.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. April 2009, 13:16
Otsi:

Ava täpsem otsing