Töötukassal leping Evliga varade haldamiseks

01. aprill 2009, 15:05

Eesti Töötukassa ja
Evli sõlmisid lepingu 24. märtsil töötukassa finantsvarade
haldamiseks, see jõustub lähinädalail.

Töötukassa varad investeeritakse intressiinstrumentidesse vastavalt Töötukassa investeerimispoliitikale. "Töötukassa otsus on märk Evli tugevusest täitmaks institutsionaalsete investorite kõrgeid nõudmisi. Meie strateegia hõlmab endas kohalolekut Balti turgudel ja me kavatseme pakkuda oma klientidele teenust kohapeal ka tulevikus," ütles Evli Panga juhatuse esimees Maunu Lehtimäki.

Investeerimisportfelli hakkab haldama Evli Panga intressiinstrumentide investeeringute meeskond Soomes. Tiimi keskmine töökogemus on 15 aastat. Evli Panga hallatavate varade maht ulatub ligi viie miljardi euroni ja oluline osa neist on investeeritud võlakirjaturgudel, teatas pank.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. May 2009, 15:18
Otsi:

Ava täpsem otsing