Lugeja arvab

ÄP 03. aprill 2009, 00:00

    Ansip, teeme pensionidiili!
  • See SKP tõus võiks olla pigem 1%, et Ansip mulle 2002. aastal lubatud osa tagastaks. Teeme nii, et kui Ansip enam võimul pole, saaks pöörata nõude tema kui eraisiku vastu. Mis see 400 mln eurot ikka ära ei ole.
  • Peatada II sambasse kogumine ja maksta kogutud raha inimestele tagasi! Kui riik muudab ühepoolselt lepingut, siis minul kodanikuna peab olema õigus kohustuslikust pensionist loobuda!
  • See peab ikka loll olema, kes Ansipi ja Padari lubadustesse usuvad.
  • Riik ise peaks kõigepealt hakkama koomale tõmbama. Meil on liiga palju ministreid, kantslereid, asekantslereid, nõunikke jt muidusööjaid, kelle olemasolust haldussuutlikkus ei kasva millimeetritki. Maksustame USA eeskujul ametnike lahkumishüvitised 90%ga. Kõrgemate riigiametnike palk võiks edaspidi võiks olla 2-3 keskmist.
  • Kes maksab kinni kahe aasta jooksul tõenäoliselt tuleva aktsiahindade olulise tõusu? Miks tehakse süsteem, kus inimesed peavad ostma aktsiaid vaid headel aegadel ja kallilt ning neilt võetakse võimalus osta aktsiaid täna väga odavalt?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:01
Otsi:

Ava täpsem otsing