Citigroup soovitab osta tsüklilisi aktsiaid

03. aprill 2009, 10:31

Investorid peaksid suurendama Euroopa
tsükliliste aktsiate osakaalu portfellis, kuna suundumine suurem riski suunas
jätkub, vahendab Bloomberg Citigroupi analüüsi.

Euroopa reisitööstuse ja jaekaupmeeste aktsiad said ostusoovituse. Tehnoloogiakompaniide aktsiate soovituse tõsteti "hoia" peale. Tsüklilisteks kompaniideks loetakse neid, mis on kõige sõltuvamad majanduskasvu tempo muutustest.

"Taktikaliselt jätkame progressiivselt riski tõstmist kogu 2009. aastal," teatas Citigroup. "Aktsiaturgudel on küllalt toetust nii poliitika kui suhtarvude poolelt. Mõlemad võivad panna põhja aktsiahindade alla," seisab nende analüüsis.

Teises analüüsis soovitas Citigroup müüa nafta- ja gaasitööstuse ettevõtete aktsiaid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. April 2009, 11:11
Otsi:

Ava täpsem otsing