Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Jaan Korpusov: piiratud ulatuses toetan Keskerakonda

06. aprill 2009, 19:03

Varemgi Keskerakonda toetanud Olympic EG
nõukogu liige Jaan Korpusov ütles, et teeb seda ka tänavu, ainult et senisest
vähem.

"Jah, aga piiratud ulatuses," vastas Korpusov päevaküsimusele, kas tal on plaanis tänavu mõnda erakonda toetada. Jah, see saab taaskord olema Keskerakond, tunnistas ärimees. "Asi on selles, et mul ei ole kombeks erakondi vahetada, toetan tagasihoidlikult Keskerakonda," lisas ta.

"Põhjus on väga objektiivne, liigub vähem raha,“ nentis Korpusov, mis tagasihoidlikuma toetamise põhjus. Küsimuse peale, mis eesmärgiga ta üldse erakondi toetab, ohkas Korpusov esmalt raskelt ja ütles siis, et ta peab midagi sellele vastama, kuigi oleks lihtsam jätta sellele küsimusele vastamata.

"Erakondade toetamine aitab Eestis demokraatia arengule väga kaasa, sest erakondadel ei ole nii tohutult raha. See on täiesti normaalne, kellel on võimalust ja tahtmist, see jõudumööda toetab, et erakonnad saaksid natuke vabamalt töötada," põhjendas mees.

„Nii palju kui ma tean, on küsimus selles, et ikkagi kõik need toetused oleksid avalikud, et inimesed oleksid teada," rääkis Korpusov, kas erakondade rahastamine peaks muutuma. "Muidugi ma toetan nimede avalikustamist, sellepärast et, kui seda ei ole, siis jääb väga palju küsimärke õhku," kinnitas ta, näiteks mingi kodanik x toetab, aga kes selle taga tegelikult oli, jääb selgusetuks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. April 2009, 19:38
Otsi:

Ava täpsem otsing