Playtech loob poolsada töökohta

06. aprill 2009, 08:16

Playtech Estonia plaanib tänavu Tartus
palgata 35–40 uut töötajat, ent lisaks sellele avas ettevõte harukontori ka
Tallinnas, kus hakkab tegutsema 15 palgalist.

Nad on vallutanud pea terve Tartus asuva 14-korruselise Plasku, aga sellest neile ei piisa. Nüüd on online-mängude tootjal juba ka harukontor Laial tänaval ja firma palkab töötajaid Tallinna, kirjutas Postimees.

Sellal kui tavakasiinondus Las Vegasest Armin Karu Olympicuni kriisis vaevleb, värbab Playtech töötajaid. Playtech Estonia uus juht Juha Olavi Korhonen teatab aga, et tulevik kuulub internetikasiinodele ehk tulevikus püütakse ühendada mobiilimängud, landbased-mängud ja online-mängud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. April 2009, 10:17
Otsi:

Ava täpsem otsing