Eksperiment: Pärnus saab alaealine kergelt kätte nii alkoholi kui suitsud

08. aprill 2009, 08:26

Pärnus korraldas kümnenda klassi õpilane
õpilaslehe Haamer tarbeks kaks eksperimenti, mille käigus püüdis osta Mai
rajooni kauplustest õlut ja suitsu, mida talle ka lahkesti müüdi.

Ühisgümnaasiumi 16aastane õpilane Henri püüdis kooli lähedal asuvatest kauplustest ja teistest müügikohtadest alkoholi ja sigarette osta nii sügisel kui kevadel, kirjutas Pärnu Postimees. Kui sügisel õnnestus tal kaup kätte saada pooltest kauplustest, siis kevadel keeldus müügist vaid üks müügikoht viiest.

Pakk suitsu õnnestus Henril kätte saada R-kioskist, suulise kinnitusega, et ta on 18aastane. GT tanklast ja Maxima hüpermarketist lahkus õpilane alkohoolsete jookidega, Mai kauplusest sai noormees õlu kätte sügisese katse ajal.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. April 2009, 08:26
Otsi:

Ava täpsem otsing