Professor Raul Eamets sai BIGBANKi nõukokku

08. aprill 2009, 16:49

7. aprillil nimetati ASi BIGBANK nõukogu
kuuendaks liikmeks Tartu Ülikooli majandusteaduskonna professor Raul Eamets.

Alates 1987. aastast ülikoolis töötanud Eamets omab doktorikraadi majandusteaduses. Hetkel TÜ majandusteaduskonna rahvamajanduse instituudi juhataja ning makroökonoomika professorina töötav Eamets on suure hulga teadustööde, uuringute ja publikatsioonide autor.

Seni oli BIGBANKi nõukogu viieliikmeline, sinna kuulusid Vahur Voll, Juhani Jaeger, Meelis Luht, Linda Terras ja nõukogu esimees Parvel Pruunsild.

BIGBANK on Eesti kapitalil põhinev spetsialiseerunud krediidiasutus, millel on filiaalid Lätis ja Leedus ning mis pakub piiriülese teenusena oma tooteid ka Soomes. BIGBANKi laenuportfell ulatus eelmise aasta lõpu seisuga 2,3 miljardi kroonini ja kasum 144,8 miljoni kroonini. BIGBANKi võlakirjad on noteeritud Stockholmi börsil.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. April 2009, 16:49
Otsi:

Ava täpsem otsing