Ideaalne puhkus vana kooli muusikanautlejatele

Lennart Beat 09. aprill 2009, 00:00

Džässi ja soulistandardid bossanovavaibidega? Paistab pärani uksest sissemarssimisena ja et keegi selles teemas senikuulmata lähenemisega üllataks, ei tule kõigepealt pähegi. Krall ansambli ja orkestriga siiski seda suudab. Personaalselt lähenedes ja tema sõnul esitades nagu armastatule voodis kõrva sosistades. Sensuaalne afäär, kus alati võidab piano, mitte forte. Väljapaistvad arranžeeringud, muusikute absoluutne tipptase ning Diana lähedus on ideaalne puhkus vana kooli muusikanautlejatele. Ja see on alles eelmäng mais ilmuvale Live In Rio DVD-le. Blu-ray versioon on ilmselt parim põhjus oma kodutehnika ümbervahetuseks. Elu on jälle ilus.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:01
Otsi:

Ava täpsem otsing