Roben: Linnahalli investeering eestlastele ülejõukäiv

09. aprill 2009, 17:10

Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben
ütles, et tänases turuolukorras oleks Linnahalli ostmine ja selle kordategemisse
investeerimine Eesti ettevõtetele ülejõukäiv.

Äripäev uuris Tiit Robeni käest, miks Merko ei ostnud Linnahalli.

„Arvan, et see on põhjuseks, miks ostjat kohapealt ei leidunud,“ lisas Roben. Tema sõnul on Merko Ehitus erinevatel aegadel selle projekti vastu huvi tundnud, kui erinevatel põhjustel ei ole kokkulepeteni jõutud.

Kui Linnahalli projekt realiseerub, on Robeni hinnangul tegemist väga suure kordaminekuga Tallinna linna jaoks. „Täna on Linnahalli piirkond räämas, kontserdisaal amortiseerunud, aga koht võiks olla üks Tallinna kõvemaid tõmbenumbreid,“ põhjendas ta.

Iga täna välisinvesteeringuna Eestisse toodud kroon on väga oluline kogu riigi majandusele, märkis Roben. „Sellise projekti realiseerimine aitaks kindlasti kaudselt luua neljakohalise numbri jagu töökohti,“ uskus ehitusärimees.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. April 2009, 18:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing