Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Muuli: sotsidel ajalooline võimalus saada mõjukaks parteiks

12. aprill 2009, 13:45

Majanduskriis ja üles kerkinud teemad, mis
on nii-öelda sotside leivateemad, annavad sotsidele ajaloolise võimaluse saada
suureks ja mõjukaks parteiks, ütles Kalle Muuli raadiokanali R2 saates
„Olukorrast riigis“.

„Töölepingu seadus ja pensionisammastega seonduv on kindlasti need teemad, mis annavad sotsidele võimaluse pildile tulla ja olla seal hästi nähtavad,“ rääkis Muuli. „Kui sotsiaaldemokraadid suudaksid näiteks kuidagi ära lahendada, et need 580 000 inimest, kes on pensionisammastesse investeerinud, väljuksid sealt nullseisu või vähemalt väikese kaotusega, oleks sotsidel arvestatav võimalus mõjuda enne valimisi suure jõuna ja saada kõvad plusspunktid.“

Eriti, toonitas Muuli, kui kaks teist valitsusparteid on omavahel pidevas nääklemises ja jätavad mulje, et nad ei aja mitte riigi asja vaid rohkem oma erakonna asja.

Muuli sõnul on sotsidel hetkel ka väga tugev juhtkond, kes tegelevad just nende teemadega, mis praegu olulised. „Ja vasakpoolne keskerakond, kelle varjus on sotsid seni olnud, on praegu kuidagi kõrval ja pole debatis kandvas rollis,“ lisas Muuli.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. April 2009, 13:45
Otsi:

Ava täpsem otsing