Huvi elamukruntide vastu on tõusuteel

13. aprill 2009, 10:01

Kartus finantsturgudel toimuva vastu ning odavnenud ehitushinnad ja langenud Euribor on elavdanud huvi kinnisvarasse investeerimisel. Hoolimata kinnisvara tabanud kriisist, usuvad inimesed, et pikemas perspektiivis on kinnisvara siiski väga kindel investeering.

Arco Vara juhatuse liikme Veiko Taevere s otilde;nul tuntakse aktiivselt huvi Meriv auml;lja2 kruntide vastu, mida tema s otilde;nul on m uuml; uuml;dud juba 7 ning broneeritud 2. Arco Vara arendatavad Meriv auml;lja 2 krundid asuvad hinnatud, k otilde;rghaljastusega ning mere l auml;heduses paiknevas piirkonnas, kuhu soovitakse eluase rajada aastak uuml;mneteks. Elamukruntide keskmine suurus on 1200 m<span style="font-size: 9pt; line-height: 115%; font-family: Tahoma; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: FI; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;"> sup2;</span>. Krunte m uuml; uuml;akse koos k otilde;ikide kommunikatsioonidega ja liitumistega. <br />Teede ja tehnov otilde;rkude ehitust ouml; ouml;d praegu k auml;ivad ning need j otilde;uavad l otilde;pule juba selle aasta septembris. <br /> bdquo;Kliendid ootasid ehitust ouml; ouml;de alustamist. Rajatavate teede, uute elamukruntidega, l auml;hedal paiknevate lasteaedade ning kooliga saab Meriv auml;lja elukeskkonnast ainuke terviklik elukeskkond sealses piirkonnas, ldquo; lisas Taevere. Tee Sina ka kindel investeering tulevikku ning osta krunt hinnatud piirkonnas, kuhu saad kodu rajada oma k auml;e j auml;rgi!

Lisainfo: Aivar Vilbo, 503 6651<br /><a href="http://www.merivalja.ee" target="_blank">http://www.merivalja.ee</a>

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. April 2009, 10:01
Otsi:

Ava täpsem otsing