Aeg: paanikakülvamine ohustab Eesti julgeolekut

16. aprill 2009, 10:15

Kaitsepolitsei peadirektor Raivo Aeg on
seisukohal, et ülemaailmse majanduskriisi taustal võivad ka kasvavad sotsiaalsed
pinged ning paanikakülvamine Eesti julgeolekut ohustada.

Aeg ütles ETV saates "Terevisioon", et tööpuudus ja turvatunde kadumine võimaldab inimesi lihtsamini manipuleerida.

"Pidevalt püütakse ühe või teise nurga alt tõsta erinevaid paanikaid - küll krooni devalveerimisest ja nii edasi. Need on tegevused, mis osutuvad palju viljakamaks majandussurutise tingimustes kui stabiilsel ajal," ütles Aeg.

Kommenteerides äsja avaldatud kapo aastaraamatut, märkis Aeg, et vaatamata Venemaa heaks luuranud Hermann Simmi vahelejäämisele peab kapo kui eriteenistus alati eeldama, et keegi töötab meie riigi vastu. Selle tõttu tuleb ennetada võimalike riigireeturite tekkimisi ning nendele soodsate tingimuste kõrvaldamist, kasutades selleks seadusandlikke või töökorralduslikke meetodeid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. April 2009, 10:27
Otsi:

Ava täpsem otsing