Kabareemaailma meelas diiva

Mari Hiiemäe 17. aprill 2009, 00:00

Kaas on üks edukamaid Prantsuse lauljatare, kellel on õnnestunud laias maailmas karjääri teha. Lauljatari ampluaaks on olnud ðansoonipõhine muusika, mida ta segab omanäoliselt nii dþäss- kui popmuusikaga. Alates oma debüütplaadi Mademoiselle chante... ilmumisest 1988. aastal on Kaasi lauludega helikandjaid üle ilma müüdud rohkem kui 17 miljonit.

Kaasi hääl on sensuaalne ja mahe. Daam on teinud ka näitlejatööd ning tema kontserdid on ka lavastusliku poole pealt vaadatuna suurepärane meelelahutus.

Saku Suurhalli kontsert on osa Patricia Kaasi 2009. aasta alguses käima läinud maailmaturneest. Suur osa selle muusikalisest programmist on pärit möödunud aasta lõpul ilmavalgust näinud CD-plaadilt "Kabaret".

Kaasi kontsert on mitmekihiline etendus, milles elamuse kujundamisel mängivad oma osa nii valgustus, lisaefektid kui ka lavastuslik aspekt. Kuna Kaas tuleb kabaree-tuuriga, siis on temaatiline õhkkond garanteeritud.

Õhtu temaatika keskendub 1930. aastate kontsertide atmosfäärile, vastavalt sellele on koostatud ka esinemisprogramm. Et loodavat muljet süvendada, jooksevad diiva esinemisele taustaks suurel ekraanil temaatilised filmiklipid.

Kaas elavdab oma ðõud ka tantsunumbritega. Ta tantsib ise ning lisaks temale on etendusse kaasatud ka professionaalne tantsija.

Debüüdina kõlab kontserttuuril Patricia Kaasi omalooming. Laul "Viimane kord" on esimene, mille autor ise publiku ees ette kannab.

Pealtvaatajate jaoks on Kaasi kontserdil Saku Suurhallis ette nähtud ainult istekohad, sest tegemist on ðõuetendusega, mille jälgimine eeldab süvenemist. Üritust korraldab City Concert.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:01
Otsi:

Ava täpsem otsing