Tallinki uus kruiisilaev Baltic Queen jõudis Tallinnasse

19. aprill 2009, 17:58

Pühapäeval jõudis Tallinnasse Tallinki
uhiuus kruiisilaev Baltic Queen, mida ettevõte näitab
huvilistele neljapäeval, 23. aprillil kell 13-16 Tallinna sadamas toimuval
avatud uste päeval, teatas ettevõte.

Tallink Grupp müügi- ja turundusdirektori Peter Roose sõnul on avatud uste päeva raames võimalik tutvuda uue laeva atmosfääriga. „Nii laevas sees kui ka Tallinki piletikassades toimub ainult sel päeval 60-protsendilise soodustusega Tallinna-Stockholm liini kruiisipiletite müük,“ lisas Roose.Uus kruiisilaev sõidab Tallinna sadamasseUus kruiisilaev sõidab Tallinna sadamasse

Avatud uste päeval toimub laevalepääs Tallinna Sadama D-terminalist, kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument. Ettevõtte aktsionärid on kutsutud Baltic Queeniga tutvuma samal päeval alates kella 12st.

212 meetrit pikk, 29 meetrit lai ning 2800 reisijat ja 1130 liinimeetrit sõidukeid mahutav Baltic Queen on üks suuremaid kruiisilaevu Läänemerel. Laev suudab arendada kiirust kuni 24 sõlme. Baltic Queeni pardal on 927 kajutit, 4 erinevat restorani, 8 baari ja meelelahutuskohta, üle 450-kohaline konverentsikeskus ning kokku 1200 ruutmeetrit hõlmavad kolm poodi ja laste mängutuba.

Esimese reisi teeb Baltic Queen juba 24. aprillil väljumisega Tallinnast.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. April 2009, 18:34
Otsi:

Ava täpsem otsing