Üks küsimus: Kui suur võiks töötuskindlustuse määr olla?

ÄP 21. aprill 2009, 00:00

Kairi Lusik, Taastusravikeskus Viiking ASi tegevdirektor
Tundub, et Eesti riigile mingisuguseid makse maksta on niikuinii musta auku asjade loopimine. Ehk siis see 3 protsenti on liiga palju. See võiks olla poolteist-kaks protsenti. Töötu peale peaks mõtlema eelkõige riik ja mitte koorima raha töötava rahva käest.

Aivar Tomson, BPE Kinnisvaraeksperdi hindamisosakonna juhataja
Kas töötuskindlustusmakse määr on nüüd poole protsendi võrra madalam või kõrgem, ega see igapäevaelu suurt ei mõjuta. 5protsendiline ülempiir tunduks aga kõrgena.

Mati Meos, Fortum Tartu ASi juhatuse esimees
Ma ei oska öelda, kas see 3% on paras ja õige määr. Ma ei ole selle alaga tegelenud. Aga maksma ei pea selle järgi, kas mulle meeldib või ei, vaid selle järgi, kuidas vaja on. On aegu, kus ta peab olema kõrgem, ja siis võib ta jälle alla tuua. Meil unustati see tõstmine vist väga viimase hetke peale.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing