Kalev Spordile terendab pankrot

21. aprill 2009, 07:08

Kalev Spordi telekanali juhid eesotsas
Toomas Lepaga on jõudnud tõdemuseni, et investori leidmine praegusel ajal pole
tõenäoline, mis toob kaasa OÜ Eesti Spordikanal pankrotimenetluse algatamise,
kirjutab Postimees.

"Pidasin läbirääkimisi Soome, Rootsi, Ukraina, USA ja Eesti telekanalite ning investoritega. Selgus, et huvi Eesti ja ka Baltikumi turule tulla on, aga kui tulla, siis investeerima sadu miljoneid kroone ja konkureerima nii Schibstedi kui Kinnevikiga. Väikesest kanalist nii palju huvitatuid ei ole. Rootsi firmad ütlesid otse: Baltikumi raha paigutamine on neile keelatud ja niikaua, kuni krooni kurss on kunstlikult kõrge, keegi siia eriti investeerida ei taha," rääkis Lepp.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2009, 10:52
Otsi:

Ava täpsem otsing