Kesko väetisekadu ei selgita

21. aprill 2009, 14:27

Konekesko Eesti ASi omanikfirma,
börsiettevõte Kesko Oyi ei soovi enne politseiuurimise lõppu 6500 tonni väetise
kadumisest rääkida.

Kontserni meediasuhete direktor Harri Utoslahti vastab Äripäeva küsimustele ühe lausega. "Seni, kuni uurimisorganid juhtunut uurivad, ei kommenteeri Kesko toimunu asjaolusid," jääb Utoslahti napisõnaliseks.

Äripäev küsis Keskolt, kas vastab tõele, et just KoneKesko Eesti omanikud teatasid politseile röögatu koguse väetise haihtumisest. Miks soomlased hakkasid kahtlustama, et just Eesti-poolsed Konekesko juhatuse liikmed võisid firmale rehepappi teha? Miks ei teavita ettevõte hiigelkahjuga lõppenud juhtumist Helsingi börsi?

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2009, 14:36
Otsi:

Ava täpsem otsing