Szolnokis plahvatas Izmiri baar

21. aprill 2009, 07:27

Eile hilisõhtul kell 23.33 sai
häirekeskus teate, et Vilde teel põleb baarihoone, teatas Põhja-Eesti
päästekeskus.

Sündmuskohal selgus, et kivihoone põleb lahtise leegiga ning kõrgendatud väljakutse alusel sõitis põlengule seitse päästemeeskonda, kaks paakautot, redelauto, operatiivkorrapidajad ning kaks kiirabibrigaadi. Esialgsetel andmetel on sündmuskohal näha plahvatuse jälgi.

Enne tulekahju puhkemist oli toimunud plahvatus, mille tagajärjel purunesid uksed ja aknad. Hoone esimese korruse ühes osas asub kauplus, teisel korrusel baariruumid ja saun. Tules hävis teine korrus ja osa esimesest korrusest, kaupluse ruumides on vee- ja suitsukahjustused, kirjutab Delfi.

Sündmuskohal käinud demineerijad lõhkematerjali ei leidnud, uurimist jätkatakse 21. aprillil. Kustutustöödel vingumürgituse saanud Nõmme komando tõrjuja-päästja viidi tervisekontrolli Põhja-Eesti regionaalhaigla Mustamäe korpusesse.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2009, 08:31
Otsi:

Ava täpsem otsing