Krimeltes plahvatasid ehitusvahupurgid

24. aprill 2009, 10:18

Eile kell 18.31 sai häirekeskus teate, et
Suur-Paala tänaval Krimelte tehases toimus plahvatus, kirjutas Delfi.

Plahvatasid hävitamisele määratud ehitusvahupurgid, ütles Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja.

Keegi plahvatuses viga ei saanud ja tehase töötajad kustutasid süttinud tule enne päästjate saabumist.Eile kell 18.31 sai häirekeskus teate, et Suur-Paala tänaval tehases toimus plahvatus. #13; #10;Plahvatasid hävitamisele määratud ehitusvahu purgid. Eile kell 18.31 sai häirekeskus teate, et Suur-Paala tänaval tehases toimus plahvatus. Plahvatasid hävitamisele määratud ehitusvahu purgid.

Eile kell 18.31 sai häirekeskus teate, et Suur-Paala tänaval tehases toimus plahvatus. #13; #10;Plahvatasid hävitamisele määratud ehitusvahu purgid. Eile kell 18.31 sai häirekeskus teate, et Suur-Paala tänaval tehases toimus plahvatus. Plahvatasid hävitamisele määratud ehitusvahu purgid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. April 2009, 13:00
Otsi:

Ava täpsem otsing