Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Luman tunnustab Rehet, Harteliust ja Raasukest

25. aprill 2009, 11:28

Tänasel Kaubandus-Tööstuskoja kevadballil
restoranis Gloria annab koda üle aumärgid mitmele pangajuhile, uksetootjale ja
suursaadikule.

Kaubakoja juht Toomas Luman annab aumärgi Haapsalu Uksetehase peadirektorile Ago Soomrele eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse edendamisel ja puidutööstuse pikaaegsel arendamisel, Rootsi suursaadikule Eestis Dag Harteliusele eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse edendamisel ja Eesti-Rootsi majandussuhete arendamisel.

Danske Bank A/S Eesti filiaali juhataja Aivar Rehe saab aumärgi eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse ja panganduse pikaaegsel arendamisel ning maksuhalduri töö reformimisel. Swedbank'i pangagrupi finantsjuht Erkki Raasuke pälvib tunnustuse eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse edendamisel ning pikaaegse panuse eest panganduse arendamisel.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. April 2009, 11:28
Otsi:

Ava täpsem otsing