Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Savisaar kiitis oma kõnes Kofkini investeeringuid

28. aprill 2009, 16:21

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kiitis
Meritoni spaahotelli avamisel selle rajanud ettevõtja Alexander Kofkinit, kes on
keskerakonna sponsor ning saab linnalt tänavu teenetemärgi.

Savisaar osales täna Meriton Conference Spa hotelli avamisel, tõstes oma kõnes esile hotelli rajajat Alexander Kofkinit. "Hotelli valmimisega on loodud siia uusi töökohti, mis on praeguses Eesti majandusvalguses eeskätt Tallinna elanike jaoks suur samm. Ühtekokku erinevate firmadega üle Tallinna investeerib Meriton Hotels ja teised Alexander Kofkiniga seotud firmad käesoleval aastal umbes miljard krooni ning loovad aasta lõpuks ühtekokku 450 töökohta, luues uusi töökohti nii hotellis kui ka kiirtoitlustuskohtades – 40 töökohta ja toiduainetööstuses 30 töökohta," rääkis linnapea.

Lisaks rõhutas ta Kofkini panust kahe vanalinnamaja korda tegemisel. "Renoveeritakse kaks vanalinnas asunud ja väga viletsasse seisu jõudnud maja: aadressidele Lai 24 ja Pikk 29 kerkib Meriton Old Town Garden Hotel ja aadressil Pikk 33 avatakse mitmed toitlustuskohad. Tallinn hoolib oma rahvast ja niisugune abi praegusel ajal on loomulikult oluline," märkis Savisaar.

Linnapea Savisaar kinnitas uue hotelli avamisel, et "Tallinna linn soovib jätkata seda head koostööd, mis on siiani Meriton hotelliketiga toimunud ja soovime, et ka kõik algatatud projektid saavutavad sama suurt edu, kui seda on seni teinud Meriton."

Tallinna linnavalitsuse edastatud pressiteate kohaselt on Meriton Conference Spa hotelli valmimine esimene etapp Alexander Kofkini Tallinnas asuvate firmade 2009. aastal planeeritud ühe miljardi suurusest investeeringust. "Lisaks hotellile avatakse järgmisel nädalal kiirtoidukett, juunikuus avatakse Metro Plazas kohvik Mademoiselle ja bistroo Mary ning toiduainetetööstus Koplis. Enne jõule valmivad vanalinnas 50toaline hotell ja toitlustuskohad Pikk 33," teatas linnavalitsus.

Alexander Kofkin on keskerakonna sponsor, keda linn plaanib autasustada maikuu keskel Tallinna päeval oma teeneteplaadiga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. April 2009, 16:21
Otsi:

Ava täpsem otsing