BIGBANKi kvartalikasum kukkus kaks korda, 24 miljonile

30. aprill 2009, 14:26

BIGBANK AS teenis tänavu esimese kolme
kuuga kokku 23,6 miljonit krooni kasumit, mis on mullusest tulemusest poole
vähem.

Eelmisel aastal samal ajal teenis pank kasumit 48,7 miljonit krooni. BIGBANKi teatel mõjutasid kasumlikkust enim reservide moodustamine võimalike laenukahjude katteks, intressitulu langus ja tulu võlakirjade ennetähtaegsest tagasiostmisest. Esimeses kvartalis moodustati provisjone kokku 82,6 miljoni krooni väärtuses.

Panga laenuportfell kahanes kolme kuuga 141 miljoni võrra 2,1 miljardi kroonini. BIGBANKi esimese kvartali esialgsete auditeerimata konsolideeritud majandustulemuste kohaselt ulatus panga varade maht bilansis 2,76 miljardi kroonini ja omakapital 582,4

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2009, 14:26
Otsi:

Ava täpsem otsing