Ligi: Padaril puudub motivatsioon eelarvega tegelemiseks

30. aprill 2009, 08:18

Reformierakonna aseesimehe Jürgen Ligi
arvates pole rahandusminister Ivari Padaril piisavalt motivatsiooni eelarve
probleemide lahendamiseks, kuna ta kandideerib Euroopa Parlamenti.

"Tuleb tunnistada, et on ebatavaline, et olukorras, kus kaks eelarvet on järjest läinud täielikult metsa, on rahandusministri mõtted mujal ja ta ei mõtle mitte tagasiastumisele, vaid edasiastumisele," ütles Ligi ETV saates "Foorum", vahendasid ERR Uudised.

Ligi ütles, et ta ei taha, et Padar ametikohalt või Eestist lahkuks, kuid praeguses olukorras ei ole minister kõige motiveeritum. Ta märkis, et rahandusministrile suunatud kriitika on olnud objektiivne.

"Peaministri kiri oli suhteliselt avameelne - eilne arutelu valitsuses läks sisuliselt tühja," rääkis Ligi Andrus Ansipi etteheitvast kirjast Padarile, milles peaminister polnud rahul seniste tempodega rahanduse stabiliseerimise abinõude väljatöötamisel.

Ligi möönis samas, et Padari töö on väga raske ja ta on oma ametikohale sattunud väga keerulisel ajal.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2009, 13:04
Otsi:

Ava täpsem otsing