Parklasse unustatud mersu tõi riigile hiigelarve

30. aprill 2009, 09:24

Politseiniku lohakuse tõttu peab Eesti riik
maksma ärandatud autot tasulises parklas hoidnud erafirmale tagantjärele üle 130
000 krooni.

Tallinna politseiprefektuur viis Norra numbrimärgiga Mercedes-Benz C180 ühte Tallinna parklasse aastal 2000, auto jäi sinna 2002. aastani, mil parkla tegi ise kindlaks selle omaniku, kirjutab Eesti Ekspress.

Politsei nõustus maksma mersu parkimise eest vastavalt asitõendite hoidmise hinnakirjale 16 000 krooni. Tallinna ringkonnakohus aga andis hiljuti jõustunud otsusega õiguse ligi kümme korda suuremat summat küsinud parklafirmale Explenti, mis kuulub Hardo Rätsepale. Nimelt polnud autot parklasse viinud politseinik pannud paberitesse kirja, et tegemist on asitõendiga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. April 2009, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing