Seagripi viirus tõi arvutiviiruse

30. aprill 2009, 19:18

Jaapanis hakkas levima justkui riikliku tervishoiuasutuse poolt lähetatud nakkusohu eest hoiatav kiri, mis on aga hoopis ise ohtlik.

Riikliku epidemioloogia instituudi allkirja kandva kirja pealkiri on „Ettevaatust, seagripp“, kirja lisandit avades aga pääseb lugeja arvutit kahjustama viirus, vahendas RIA Novosti. Viirus loob võimaluse arvutis leiduvale infole lubamatuks ligipääsuks ja lööb kummuli operatsioonisüsteemi. Täna hoiatas epidemioloogia instituut, et ta ise ei saada laiali mingeid viiruseteemalisi ametlikke e-kirju ning kutsus arvutikasutajaid taolist kraami avamata kustutama.


Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2009, 19:18
Otsi:

Ava täpsem otsing