Tere maksuvõlg küündib 10 miljoni kroonini

04. mai 2009, 11:45

Eesti suurima piimatööstuse ASi Tere
maksuvõlg ulatub ligi kümne miljoni kroonini, olles aprilli alguses veel
ligi kolm miljonit krooni.

Eelmisel kolmapäeval meilitsi saadetud Äripäeva kommentaari palvele ASi Tere juht Ülo Kivine ei vastanud ning eelmise nädala lõpus ei saanud ta telefonitsi võlga kommenteerida, põhjendades seda hõivatusega. Täna ütles Kivine, et on välisreisil ja ei saa vastata.

2. aprillil ütles Tere juht Ülo Kivine Äripäevale, et ettevõtte maksuvõlg on üleval olnud vaid mõned päevad ega kujuta endast mingit katastroofi. Tänase seisuga on maksehäireregistri andmetel Tere maksuvõlg 9 569 950 krooni ning intressivõlg 197 550 krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. May 2009, 12:13
Otsi:

Ava täpsem otsing