Auto24: Motors24 on marginaalne tegija

05. mai 2009, 15:34

Eestis on Motors24 väga marginaalne
tegija, hindame nende turuosa 2%-le, nad on väga väiksed konkurendid, ütles
Auto24 portaali haldava Autoportaal OÜ juht Margus Tomberg.

"Väga tore, mul on hea meel nende üle, et Motors24 on eestlaste käes tagasi," kommenteeris Tomberg Motors24 jõudmist tagasi Eesti kapitali kätte. "Eestis on nad väga marginaalsed tegijad. Me hindame nende turuosa Eestis 2%-le, nad on väga väiksed konkurendid," lisas ta.

"Ma ei usu, et Motors24 võtab meilt reklaamikliente ära, kuna nende külastatavus on oluliselt väiksem ja nende kuulutuste vaatamiste arv on väga marginaalne, vähemalt võrreldes Auto24ga," rääkis ta võimalikust konkurentsi kasvust.

Tomberg tõi näite, et kui kõik automüügi portaalide autokuulutuste vaatamiste arvud Eestis kokku lüüa, siis see arv on ikkagi kümme korda väiksem, kui Auto24 kuulutuste vaatamiste arv.

Motors24 suured sisuarenduse plaanid Tombergi tema sõnul ei kohuta. "Eks me arendame ka oma teenuseid edasi – ega me ka ei maga. Meil on samuti sisuarenduse plaanid, ka Auto24-l on kindlad plaanid laieneda. Usume ise, et me oleme eeskäija," märkis ta.

Vaatamata suurele Motors24 ostuhuvile, Auto24 huviliste hulka ei kuulunud. "Meie ei plaaninud portaali osta," sõnas Tomberg. Küsimusele portaali võimaliku hinna kohta vastas Tomberg, et see ei maksnud midagi. See on spekuleeriv küsimus, aga vähemalt minul andmed puuduvad, et see oleks midagi maksnud, lisas ta. "Kuna tegemist on väga väikese äriga ehk nišiasjaga, siis arvan, et summa oli väga väike," märkis Tomberg.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2009, 16:20
Otsi:

Ava täpsem otsing