Kasiinokuningas on lootusrikas

05. mai 2009, 16:26

USA suuruselt teine kasiinode operaator MGM
Mirage sai esimeses kvartalis kasumi ainult tänu kuurordi müügile, kirjutab
Financial Times.

Kvartali kasumiks kujunes 105,2 miljonit dollarit ehk 38 senti aktsia kohta. Aasta tagasi samal perioodil teenis meelelahutaja 118,3 miljonit dollarit kasumit, mis teeb aktsia kohta 40 senti. Kuurordi müük tõi kasumit aktsia kohta 40 senti, mis oleks tähendanud kahesendilist kahjumit kvartalis, kui müüki poleks toimunud.

Kuigi tulemuste põhjal võiks arvata, et enamik mängureid peab oma rahaga ilmselt muud tegema, kui mängupõrgus õnne proovima, teatas MGM, et broneeringute tühistamised kasiinode hotellides on hakanud vähenema. "Tühistamised on aeglustunud ja näeme märke äri stabiliseerumisest," sõnas MGMi tegevdirektor Jim Murren.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2009, 16:36
Otsi:

Ava täpsem otsing