Cresco laevasisustaja läks pankrotti

Mariliis Pinn 07. mai 2009, 00:00

"C Marine oli Cresco üks ebaõnnestunud riskikapitali investeeringuid," ütles Cresco üks omanikke ja juht Olev Schults. "Me usaldasime ettevõtte juhtimisel inimest, kelle taust ja teod jäid õigel ajal adekvaatselt hindamata. Kahjuks saime liiga hilja teada, et Cresco raha ja C Marine'i usaldust kuritarvitati," ütles ta.

"Cresco otsustas C Marine'i eelmise aasta suvel üle võtta eesmärgiga ettevõte päästa. Me kaasasime olulisi enda ja oma investorite vahendeid ja enamik kreeditore, kaasa arvatud maksuamet, aitasid kaasa mõelda, kuid C Marine'i minevikus tehtud vead osutusid liiga ränkadeks ja ettevõte taotles pankrotti," lisas Schults.

C Marine'i maksusummadelt arvutatud intress oli eilse seisuga 236 134 krooni.

C Marine tegeleb laevade sisekujundusega ning ehitus- ja siseviimistlusega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:04
Otsi:

Ava täpsem otsing