Usalduse küsimus

Lennart Beat 08. mai 2009, 00:00

Pühapäeval lugesin BBC kodulehelt, et Bob Dylani uus album Together Through Life on briti album number 1. Viimati oli artist selle tabeli liider ligi 40 aastat tagasi. Seega on see uus rekord pikima ajavahega tippujõudnute seas. Tom Jones on nüüd 31 aastaga teisel kohal. Dylan müüs UKs 42 000 koopiat, eksliider Lady Gaga aga 29 000. Nädal varem oli neiu müügitulemus 33 tuhat Depeche Mode'i esimese nädala 30 vastu. Andmed on pärit kohalikust Universali esindusest. Eesti müügitabeli leidsin R2 kodulehelt. Diana Kralli esikoht pärast Kihnu Virve dominatsiooni on loogiline. Seni kuni ükski sõltumatu uuringufirma pole Eestis müüdud koguseid kinnitanud, pole mul aimugi, millisest kvantiteedist jutt. Usaldan jätkuvalt BBCd ja nende avaldatud tabeleid, mille lugemisega mu nädal pärast Facebooki avamist algab. Bob Dylan on kindlalt nädala tähtsaim CD, ilma kuulamatagi selge.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:01
Otsi:

Ava täpsem otsing