Marko Mihkelson: keskkonnasõbralikkus toetab innovatsiooni

09. mai 2009, 09:22

Riigikogu liikme Marko Mihkelsoni hinnangul
rajaneb Euroopa Liidu keskkonnapoliitika usul, et rangemad keskkonnakaitsealased
nõuded stimuleerivad innovatsiooni ja võimalusi äritegevuseks.

"IRL on veendunud, et Euroopa ja Eesti selle osana ei saa elada tuleviku arvel. Selleks peab erilist tähelepanu pöörama keskkonnakaitsele, rajades tulevastele põlvkondadele jätkusuutlikku elukeskkonda," ütles Mihkelson.

Ta rõhutas, et juba esimesed viis aastat meie liikmelisust Euroopa Liidus on aidanud kaasa nii parema keskkonnateadlikkuse kui ka reaalsete investeeringute kaudu parema elukeskkonna rajamisele Eestis.

Mihkelson kõneles Roheliste Rattaretke "Kuidas elad, Luitemaa?" eileõhtuses laagripaigas Vanajärvel eurodebatil "Viis aastat Euroopa Liitu". Retkelistele kõnelenud poliitikute teemadeks olid ELiga liitumise mõju Eesti loodus- ja keskkonnakaitsele. Samuti poliitikute tegevus ja tegevusetus looduse- ja keskkonnaküsimustes ning plaanid tulevikuks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. May 2009, 09:22
Otsi:

Ava täpsem otsing