Reklaamiagentuur Idea katkestab koostöö Keskerakonnaga

12. mai 2009, 15:10

Reklaamiagentuur Idea Euro RSCG juhatusest
lahkus ettevõtte üks osanikest ja senine juhatuse liige Paavo Pettai.
Edaspidi ei tegutse Pettai ka reklaamiagentuuri strateegilise juhina, ühtlasi
katkeb Idea pikaajaline koostöö Eesti Keskerakonnaga.

Reklaamiagentuuri Idea Euro RSCG ning agentuuriga Eestis, Lätis ja Leedus ühte gruppi kuuluvate ettevõtete juhi Mark Eikneri sõnul on ettevõtete grupp viimase aastaga teinud läbi jõulise arengu ning ees seisab mitmeid olulisi muutusi. “Kahjuks olid Paavol ja teistel osanikel grupi tulevikust erinevad visioonid ning seetõttu otsustatigi jätkata eraldi,” ütles Eikner. Paavo Pettai ei ole nüüdsest enam ka reklaamiagentuuri Idea Euro RSCG strateegiline juht.

Eikneri sõnul on äritegevuses seesugused arengud sageli paratamatud ning olulisim ei ole mitte see, et koos ei jätkata, vaid see, mis aastate jooksul hästi on läinud. “Idea ja temaga seotud 15 ettevõtet on kõik olnud omas valdkonnas edukad ning saavutanud konkurentsis kindla ja tugeva positsiooni,” hindas Mark Eikner.

Eikneri sõnul mingeid olulisi muutusi personali või klientuuri osas ei ole, Idea jätkab kõigi klientidega, välja arvatud Eesti Keskerakond.

Paavo Pettai sõnutsi on suunamuutused äris enamasti positiivsed. “Mul on pikaajalised kogemused reklaami- ja turundusvaldkonnas. Minu koostöö Keskerakonnaga jätkub, aga samas jätkan kindlasti ka äriklientuuri teenindamist,” valgustas oma plaane Pettai. “Usun, et nii reklaami, meedia planeerimise kui ka suhtekorraldusega tegelevate agentuuride professionaalsed juhid on üles ehitanud tugevad ettevõtted ning neile annavad selletaolised suunamuutused vaid uut energiat juurde,” lisas Pettai.

Ettevõtete ühe omaniku Paavo Pettai osaluste müügis on omanikeringis kokkuleppele jõutud ning leping sõlmitakse lähiajal. Eesseisvad muudatused puudutavad ka Idea Euro RSCGga ühte gruppi kuuluvaid ettevõtteid Lätis ja Leedus.

Integreeritud kommunikatsiooniettevõtete kontserni kuuluvad kõigis kolmes Balti riigis reklaamiagentuurid Idea Euro RSCG Eestis, Euro RSCG Riga Lätis ja Euro RSCG Mia Leedus, suhtekorraldusagentuurid Euro RSCG PR, meediaplaneerimisagentuurid MPG, internetiturundusagentuurid Nitro ja digitaalse meedia agentuurid Media Contacts.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2009, 16:23
Otsi:

Ava täpsem otsing