Kohus algatas Jõekalda elamurajooni arendaja pankrotimenetluse

13. mai 2009, 08:08

Viru maakohus algatas Pärnumaal Jõekalda
elamuarenduspiirkonda rajanud OÜ Jõekalda Elamurajooni pankrotimenetluse ning
avalduse läbivaatamine toimub 19. mail Narvas, selgub ametlikest
teadaannetest.

Osaühingute Citymarket ja Baltic Real Estate Investment Centre kaudu kinnisvaraarendaja Sven Uusjärvele kuuluva Jõekalda Elamurajooni põhitegevus oli Pärnumaal Paikuse vallas Silla külas 75 kinnistuga Jõekalda elamurajooni rajamine, kirjutas Pärnu Postimees.

2007. aastal oli ettevõtte müügitulu 847 000 krooni, olles kinnisvaraturu muutuste tõttu aastaga vähenenud ligi neli korda. Firma oli 462 000 krooniga kahjumis. Eelmisel nädalal kuulutas Pärnu kohtutäitur Rannar Liitmaa välja ühisenampakkumise Jõekalda rajooni 48 kinnistu müügiks alghinnaga 8,8 miljonit krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2009, 10:46
Otsi:

Ava täpsem otsing