Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kohus vabastas üle aasta vangis istunud väidetava vägistaja

14. mai 2009, 11:19

Riigikohus mõistis tõendite nappuse tõttu
õigeks vägistajaks peetud mehe, kes istus üle aasta vangis vaid ühe naise jutu
põhjal. Ta saab riigilt ligi pool miljonit krooni valuraha.

Tallinna külje all elav Villem (43) hoiab pisut värisevas käes kruusi kaljaga ja püüab teha lühikokkuvõtet ligemale 500 ööpäeva kestnud vangipõlvest, kirjutas Eesti Ekspress. Süüdi mõistetuna vägistamises, ainsaks tõendiks tema peale osutanud naise ütlused. Eelmisel nädalal mõistis Riigikohus ta õigeks.

"Kaks sünnipäevagi möödusid trellide taga. Hea, et niigi kaua vastu pidasin. Hea et enam vene aeg pole. Võibolla teate, mida kõike siis vägistajatega tehti. Aga ega tänagi kerge ole. Tänu sellele, et joonistada oskan, pidasin vastu. Suutsin ennast kasulikuks teha."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. May 2009, 11:19
Otsi:

Ava täpsem otsing